Απαραίτητο το «διπλό» στο Κάουνας – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Πάει με «εκατό» στο ΣΕΦ ο Εξάστερος, «ξεπουπούλιασε» την ΑΕΚ!

Αυτοσκοπός για τον Παναθηναϊκό η νίκη στη λιθουανική πρωτεύουσα…

Εκτός έδρας αποστολή για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας (16/11, 20:00). Αγώνας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από 3 σερί ήττες στη διοργάνωση. Έχασε από Ούνιξ και Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, ενώ στο ενδιάμεσο ηττήθηκε και στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα. Απαραίτητη η αντίδραση και η νίκη για τον Εξάστερο, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή μετράει 11 σερί ήττες μακριά από το ΟΑΚΑ και φλερτάρει έντονα με την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς ο Πρίφτης στο Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός. Ο Σέρβος φόργουορντ έδειξε να ξεπερνάει τη θλάση στον προσαγωγό, δίνοντας το «παρών» στο ματς με την Ούνιξ, αλλά τελικά φάνηκε ανέτοιμος και θα μείνει εκτός.

Οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Εμίλιο Πέρεζ και Έντουαρντ Ουντιάνσκιι θα αποτελέσουν το διαιτητικό τρίο του αγώνα.

Δηλώσεις Πρίφτη για το ματς

«Στόχος μας είναι να επιδιώξουμε μια εκτός έδρας νίκη, ωστόσο αυτό δεν θα είναι εύκολο. Η έδρα της Ζαλγκίρις είναι σκληρή καθώς ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο και δημιουργεί δύσκολη ατμόσφαιρα για κάθε αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Ζαλγκίρις επιζητεί την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση και θα παλέψει αρκετά. Πιστεύω πως θα γίνει δυνατό παιχνίδι και ελπίζω ότι θα εμφανιστούμε πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με τον αγώνα του Βελιγραδίου ώστε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News