ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Euroleague 2020/21

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Ζαλγκίρις Κάουνας – Παναθηναϊκός: Με φόρα και οδηγό την άμυνα…

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις Κάουνας στην Λιθουανία για την 34η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (8/4, 20:00).

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Με ζητούμενο μία εμφάνιση ανάλογη του 2ου ημιχρόνου με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ βρίσκεται στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έδειξαν για άλλη μία φορά σε παιχνίδι με ομάδα από το πάνω ράφι ότι έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους στη διοργάνωση. Φυσικά όσον αφορά τη βαθμολογική τους θέση.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε την περασμένη εβδομάδα της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ στη παράταση με σκορ 86-83. Έτσι επέστρεψε στις νίκες στην Ευρωλίγκα . Πλέον, το τριφύλλι έχει ρεκόρ 11-20 και θέλει άλλη μία νίκη κόντρα σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα του… Το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο Κάουνας προσφέρεται στο αξιοπρεπέστατο 2.20!

Στην αντίπερα όχθη και η Ζαλγκίρις βράζει στο ίδιο καζάνι με τον Παναθηναϊκό, υπό την έννοια ότι έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια καθώς το 16-17 νίκες-ήττες δεν τις αρκεί για τα πλέι οφ.Live Streaming Παναθηναϊκός

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ζωντανά

Οι πράσινοι έδειξαν για άλλη μία φορά ότι αν είναι συγκεντρωμένοι  στην άμυνα με τα κορμιά που διαθέτουν δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν, καθώς ταλέντο επιθετικά υπάρχει. Αυτό πρέπει να κάνουν και στην Λιθουανία και να μην επιτρέψουν στους γηπεδούχους να βρουν ρυθμό στο περιφερειακό σουτ. Αν το ματς πάει κοντά στο καλάθι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει και αν έχει προβάδισμα από το ημίχρονο θα πληρώσει τον κόσμο του στοιχηματικά με 3.00!

Σε 5 παιχνίδια στην «Ζαλγκίρις Αρένα» από το 2015 και έπειτα οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες και ο Παναθηναϊκός δύο. Ένα ακόμη κίνητρο για την ομάδα του Όντετ Κάτας είναι η ήττα στον πρώτο γύρο στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ (69-81). Αν σημειωθούν συνολικά στο ματς μέχρι 155 πόντοι (under 155.5) έχει απόδοση 2.40.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ θα δεις το ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ζωντανά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News