Ζαλγκιρις - Παναθηναικος Live Streaming | Zalgiris - Panathinaikos

Ζαλγκιρις - Παναθηναικος Live Streaming

Ζαλγκιρις – Παναθηναικος Live Streaming

Ζαλγκιρις – Παναθηναικος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας (16/11, 20:00) στο ξεκίνημα της νέας διαβολοβδομάδας για την 10η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» με μόλις 2 νίκες και 7 ήττες φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, προκειμένου να δείξουν σε εχθρούς και φίλους σημάδια βελτίωσης σε μια στιγμή που η κριτική προς τον Δημήτρη Πρίφτη, τη διοίκηση και τους παίκτες αυξάνεται κατακόρυφα.

Zalgiris – Panathinaikos Live Streaming

Στο «τριφύλλι» οι τρεις σερί ήττες από Βιλερμπάν (στο ΟΑΚΑ), Ερυθρό Αστέρα (στο Βελιγράδι) και την περασμένη βδομάδα Ούνικς Καζάν (στο ΟΑΚΑ) αύξησαν τον προβληματισμό και πλέον το ζητούμενο είναι το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα εκτός έδρας. Η εβδομάδα που διανύουμε χαρακτηρίστηκε από τον προπονητή Δημήτρη Πρίφτη κρίσιμη, αφού ακολουθούν τρία εκτός έδρας ματς στο Κάουνας, στο Μόναχο και στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό (22/11).

Στον αγωνιστικό τομέα το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει τον Νέντοβιτς, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα λόγω ίωσης. Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα (100-75) της ΑΕΚ, όμως η αρνητική πορεία στην Euroleague βρίσκεται στο μυαλό όλων.

«Οι επόμενες 8-10 ημέρες είναι πολύ κρίσιμες και γεμάτες. Πρέπει να πάμε τη σωστή νοοτροπία. Προσπαθούμε να χτίσουμε νοοτροπία και συμπεριφορά. Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση, ταχύτητα, κόντρα, επαφές και να εκτελούμε με ποιότητα. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι καλά τα αποτελέσματα αλλά είναι δεδομένο ότι προσπαθούμε. Γίνονται αυτά και σε άλλες ομάδες της EuroLeague με μεγαλύτερες επενδύσεις. Κανείς δεν κοιμάται ήσυχος με αυτές τις κακές εμφανίσεις. Ούτε οι παίκτες, ούτε εγώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πρίφτης. Panathinaikos Live Streaming

Ζαλγκιρις – Παναθηναικος Live Streaming

Η Ζαλγκίρις έχει απογοητευτική πορεία στην Euroleague με 9 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η αλλαγή του προπονητή στην εκκίνηση της σεζόν και η έλευση του Γιούρι Ζντόβτς δεν βελτίωσε την εικόνα με αποτέλεσμα οι Λιθουανοί να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Την περασμένη αγωνιστική η Ζαλγκίρι πάλεψε το παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη, αλλά στο φινάλε λύγισε με σκορ 95-82.

Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν τελευταία νίκη μέσα στο Κάουνας τη σεζόν 2019/20 με σκορ 85-86 και πέρυσι ηττήθηκαν εύκολα 93-78.

Ζαλγκιρις – Παναθηναικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ζαλγκιρις – Παναθηναικος

Ζαλγκιρις – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News