Ζαλγκιρις - Παναθηναικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (2/12)

Ζαλγκιρις - Παναθηναικος Live Streaming

Ζαλγκιρις – Παναθηναικος Live Streaming | Zalgiris – Panathinaikos Live Streaming: Θα συνεχίσει την πρόοδο o «εξάστερος» ή θα κάνει βήμα προς τα πίσω; Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα θα δοθεί την Παρασκευή το βράδυ στο Κάουνας (20:00), εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις στην 11η αγωνιστική της Euroleague.

Ο «εξάστερος», μετά τις δύο εντός έδρας νίκες με Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν, ανέβηκε στο 4-6 και επανεμφάνισε στο παρκέ εξαιρετικά στοιχεία. Οι «πράσινοι» βελτίωσαν την αμυντική τους εικόνα, είχαν ισορροπία στην επίθεση και η παρουσία τους στο παρκέ άφησε αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Ο Νέιτ Γουόλτερς ήταν «μαέστρος» στην οργάνωση. Ο Ντουέιν Μπέικον απέδειξε ότι είναι τρομερός σκόρερ και ο Ματέους Πονίτκα έκανε εξαιρετική δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Εξίσου σημαντική και η αγωνιστική βελτίωση που παρουσίασε ο Παπαγιάννης. Αυτά ήταν τα στοιχεία που έφεραν το θετικό σερί και τα πρώτα χαμόγελα για φέτος.

Το ζητούμενο πλέον για τους παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι στην έδρα της Ζαλγκίρις να συνεχίσουν στο δρόμο της βελτίωσης. Και παράλληλα να πανηγυρίσουν τη 2η εκτός έδρας νίκη και 3η σερί στην Euroleague. Κάτι τέτοιο θα φέρει τους «πράσινους» ακόμα πιο κοντά στην οκτάδα και θα τους δώσει ακόμα περισσότερο χρόνο.Euroleague Παναθηναϊκός Live Streaming

Συνειδητοποιημένος ο Ράντονιτς

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός κατά την αναχώρηση του «τριφυλλιού» για τη Λιθουανία στάθηκε στη βελτίωση. Αλλά και στη δύσκολη αποστολή της ομάδας του. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

«Η Ζαλγκίρις βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετρά 6 νίκες και έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της. Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλή άμυνα. Να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και τα ριμπάουντ. Αλλά και να αποφύγουμε τα λάθη.

Για να κερδίσουμε μια τόσο καλή και φορμαρισμένη ομάδα στην έδρα της θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Οι παίκτες μας θα πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια απαιτητική εβδομάδα. Καταφέραμε να κερδίσουμε δύο ματς στη Euroleague, τον ΠΑΟΚ και το σημαντικότερο είναι ότι κάναμε βήματα βελτίωσης».

Στο απουσιολόγιο του Ντέγιαν Ράντονιτς υπάρχει ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός γκαρντ δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω τραυματισμού και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Προκειμένου να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στο ΣΕΦ. Βέβαια, ακόμα και να μην είναι έτοιμος, ο «εξάστερος» κινήθηκε γρήγορα, έχοντας στην λίστα τον Μπέικον.

Ζαλγκιρις – Παναθηναικος Live Streaming: Φορμαρισμένοι οι Λιθουανοί

Η Ζαλγκίρις στο Κάουνας είναι αήττητη (4-0) και με συνολικό ρεκόρ 6-4 βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Οι Λιθουανοί ανήκουν στις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης! Ο προπονητής Καζίς Μακσβίτις έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, που μέσα στην έδρα του παίζει σκληρή άμυνα και τρέχει ακατάπαυστα. Στη «διαβολοβδομάδα» που πέρασε, η Ζαλκίρις αρχικά ηττήθηκε εύκολα από την Μπασκόνια στην Ισπανία (93-73).

Στη συνέχεια επικράτησε στην έδρα της Βαλένθια με 76-80. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρόλαντς Σμιτς με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ σπουδαίο παιχνίδι έκανε και ο Έβανς με 18 πόντους.

Η προϊστορία στο ανάμεσα σε Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκό στο Κάουνας είναι υπέρ των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» από το 2018 μετράει μια νίκη μέσα στη Λιθουανία και τέσσερις ήττες.Παναθηναικος Live Streaming

«Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στάθηκε στο σερί που «τρέχει» ο Παναθηναϊκός και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του αγώνα με την Ζαλγκίρις. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε από την προηγούμενη εβδομάδα. Έχουμε ξεκινήσει ένα σερί και έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τα πατήματά μας στο γήπεδο. Έτσι και το ματς με τη Ζαλγκίρις είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Πιστεύω πως θα πάμε στο Κάουνας και θα παρουσιαστούμε με πολλή ενέργεια από την αρχή και μέσα από την άμυνά μας να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό για να πάρουμε τη νίκη.

Πάντα το γεμάτο γήπεδο επηρεάζει, αλλά το θέλουμε και εμείς. Θα δώσει ενέργεια τόσο στην αντίπαλη ομάδα, όσο και στη δική μας. Εφόσον έχουμε τον ρυθμό μας και καταφέρουμε να πάρουμε το προβάδισμα αυτό μπορεί να επηρεάσει περισσότερο τη Ζάλγκιρις.

Οι νίκες σου δίνουν πάντα ψυχολογία για να συνεχίσεις και περισσότερο κουράγιο την επόμενη μέρα στην προπόνηση. Έτσι και εμείς θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό το σερί και τώρα που έχουμε το μομέντουμ να το συνεχίσουμε».

Ζαλγκιρις – Παναθηναικος Live Streaming: Τα είπε όλα ο Ράντονιτς

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις και στάθηκε στα σημεία – κλειδιά της αναμέτρησης. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Η Ζαλγκίρις βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο. Έχει πετύχει έξι νίκες και έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της. Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλή άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και τα ριμπάουντ αλλά και να αποφύγουμε τα λάθη όντες συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Όπως προανέφερα θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Για να κερδίσουμε μια τόσο καλή και φορμαρισμένη ομάδα στην έδρα της θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο Γκριγκόνις δεν ταξιδεύει μαζί μας καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος να παίξει. Θα δούμε μέρα με τη μέρα την κατάστασή του. Οι υπόλοιποι παίκτες μας θα πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι.

Ήταν μια απαιτητική εβδομάδα η προηγούμενη. Καταφέραμε να κερδίσουμε δύο ματς στην Ευρωλίγκα αλλά και τον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για εμάς, αλλά θα πρέπει όλη η σκέψη μας να είναι στο επόμενο παιχνίδι».

Η διαιτητική τριάδα στη Λιθουανία

Η Euroleague ανακοίνωσε την τριάδα των διαιτητών για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις (2/12, 20:00). Όπως έγινε επίσημα γνωστό, οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Ούρος Νίκολιτς και Χιούζ Τεπενιέ ορίστηκαν για τον αγώνα των «πράσινων» με την Ζαλγκίρις, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ζαλγκιρις – Παναθηναικος Live Streaming: Παναθηναϊκός και Special Olympics μαζί

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε για άλλη μια χρονιά τη στήριξή της στα άτομα με νοητική αναπηρία, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα “One Team” της Euroleague. Αναλυτικά η ενημέρωση του «τριφυλλιού».

«Τη διαχρονική της υποστήριξη στα άτομα με νοητική αναπηρία επιβεβαιώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη συνέχιση της συνεργασίας της με την ομάδα των Special Olympics Hellas στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «One Team» της Euroleague, στο οποίο συμμετέχει για 9η συνεχόμενη χρονιά.

Οι One Team Ambassadors του Παναθηναϊκού, Ντέρικ Γουίλιαμς και Πάρις Λι με την ενεργό συμμετοχή όλων των αθλητών των πράσινων, έχουν αναλάβει να μεταλαμπαδεύσουν τα μυστικά του μπάσκετ και τις αξίες του αθλητισμού στην ομάδα των Special Olympics Hellas.

Στην δεύτερη από τις προπονήσεις που διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ κάθε εβδομάδα συμμετείχαν οι Ντέρικ Γουίλιαμς και Πάρις Λι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τους αθλητές της ομάδας Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics Hellas, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οι νεαροί αθλητές χάρηκαν ιδιαίτερα βλέποντας τα ινδάλματά τους να συμμετέχουν στην προπόνησή τους και απόλαυσαν την κάθε στιγμή. Οι πράσινοι καλαθοσφαιριστές τους μίλησαν για τη σημασία του αθλητισμού και της ομαδικότητας καθώς και για τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.»

Ζαλγκιρις – Παναθηναικος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News