Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Μήτογλου: "Είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά..."

Τελική ευθεία στα… γκάζια!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο μπάσκετ. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ζαλγκίρις (8/4, 20:00), θέλοντας να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα στη Euroleague. Ζητούμενο πάντα για τους «πράσινους» αποτελεί η παραμονή στα υψηλά στάνταρ απόδοσης!

Ο Εξάστερος επικράτησε (86-83) την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ της Αρμάνι. Ψυχωμένη εμφάνιση, πάθος για ανατροπή και μαχητική ψυχή μέχρι τελικής πτώσεως.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να δώσει οκτώ αγώνες (3 Euroleague) μέσα σε 17 ημέρες. Μπορεί η αποψινή να είναι η τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, ωστόσο ο Παναθηναϊκός «χρωστάει» 2 ματς στη Ρωσία.

Το Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του NovaSports 1HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Όντετ Κάτας για τη συνέχεια και τους παίκτες:

«Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος από την ανταπόκρισή τους σε αυτά που ζητώ. Αντιμετωπίσαμε και συνεχίζουμε να υποφέρουμε από προβλήματα τραυματισμών, ειδικά στη θέση του πλέι μέικερ. 

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Μπορεί να μην καταφέραμε να μπούμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά έχουμε μπροστά μας δύο τίτλους στην Ελλάδα, τους οποίους θέλουμε να κατακτήσουμε. Έχουμε μπροστά μας δύο μήνες και πρέπει να παρουσιαστούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News