Ζαγαρίτης: Τι δήλωσε για τη δυσαρέσκεια του κόσμου

Ζαγαρίτης: "Θετικό όταν ο πρόεδρος έρχεται στο γήπεδο"

Για τους πόντους ψυχολογίας που κέρδισε ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί της Λαμίας μίλησε ο Βασίλης Ζαγαρίτης στα κανάλια Novasports.

Ο νεαρός μπακ του Τριφυλλιού αναφέρθηκε ακόμα και στο παιχνίδι της Τρίτης με τον Απόλλωνα, αλλά και στη θέληση που έχουν οι Πράσινοι για να “χτίσουν” ένα μικρό σερί νικών.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Βασίλης Ζαγαρίτης:

Για το αν κέρδισαν αυτοπεποίθηση από τη νίκη στη Λαμία:

Μπορώ να πω ότι έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση. Ακόμα δεν έχουμε κάνει κάτι το σπουδαίο, έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικά παιχνίδια και σκοπεύουμε να κερδίσουμε και τους δύο αγώνες.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:

Το ματς είναι εξίσου σημαντικό με αυτό της Λαμίας. Περιμένουμε μια ομάδα που θα μείνει πίσω, θα έχουμε την κατοχή της μπάλας και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να “χτίσει” ένα μικρό σερί νικών:

Ναι και θα είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Για την πρόσφατη συνομιλία με τον δυσαρεστημένο κόσμο του Παναθηναϊκού:

Δεν νομίζω ότι έπαιξε τόσο σημαντικό ρόλο, γιατί ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε το 100% όταν θα μπαίναμε μέσα. Οι φίλαθλοι μας έχουν τη δική τους άποψη, τους καταλαβαίνουμε και εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News