Ζαγαρίτης: Η ατάκα του πατέρα του για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό!

Τα ποσά: Οι απαιτήσεις Ζαγαρίτη και η σκέψη της ΠΑΕ

Βασίλης Ζαγαρίτης και Παναθηναϊκός βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί χρυσή τομή και ο παίκτης ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Υπενθυμίζεται ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ο νεαρός μπακ μένει ελεύθερος και από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί ουσιαστικά να «κλείσει» σε όποια ομάδα το επιθυμεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του παίκτη, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, θέλει ο γιος του να παραμείνει στο τριφύλλι. «Το παιδί θέλω να μείνει» ήταν η ατάκα του σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Προτείνει… παντού τον Ζαγαρίτη ο μάνατζερ του – Θέλει Παναθηναϊκό ο «μικρός»

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης επιμένει πως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, παρά τις προσπάθειες του μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκο να τον προωθήσει στο εξωτερικό.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ είναι στο επίκεντρο της προσοχής όλων, μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο… σκληρός στις διαπραγματεύσεις, Πολ Κουτσολιάκος έχει προτείνει τον πελάτη του σε ομάδες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αυστρίας και της Γαλλίας.

Ωστόσο, ο «Ζάγα» βλέπει το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια, μέχρι να «ανδρωθεί» πλήρως στην πρώτη ομάδα και να εξελιχθεί όσο χρειαστεί, για να σταθεί σε υψηλότερο επίπεδο.

Από την άλλη, οι πράσινοι δεν έχουν πολλά χρονικά περιθώρια, και θα εντείνουν τις προσπάθειές τους να «γεφυρωθεί» το οικονομικό χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών.

Δείτε πώς νίκησε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News