Ζαγαρίτης για το μέλλον του: «Αν φύγω από τον Παναθηναϊκό...»

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Μόνο για το εξωτερικό θα εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Ζαγαρίτης σε δηλώσεις του στο match programm της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το εντός έδρας ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Μόνο για το εξωτερικό θα εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Ζαγαρίτης σε δηλώσεις του στο match programm της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το εντός έδρας ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας αριστερός μπακ:

– Μετά τις τελευταίες καλές σου εμφανίσεις έχουν υπάρξει πολλά αφιερώματα σε σένα, πολλά κολακευτικά σχόλια. Πως διαχειρίζεται ένα παιδί αυτή τη δημοσιότητα;

Δεν ξέρω αν θα γίνω πειστικός, αλλά δεν διαβάζω όσα γράφονται για μένα. Διαβάζω συνήθως τους τίτλους και τα προσπερνάω. Είναι κάτι που ξέρω ότι συμβαίνει και δεν θέλω να επηρεάζομαι από ό,τι γράφεται. Δεν χρειάζεται να δίνω βάση.

– Μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα όμως είναι πάντα λογικό να εισπράττεις. Πως τη διαχειρίζεσαι;

Είναι λίγο περίεργο γιατί έχει τύχει πολλές φορές να είμαι έξω για έναν περίπατο με τους γονείς μου και να με σταματάει κόσμος να μου μιλήσει. Προσπαθώ απλά να παραμένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου.

– Πλέον είσαι ελεύθερος να υπογράψεις σε άλλη ομάδα αν το θελήσεις ενόψει του καλοκαιριού. Υπάρχει πάντα και η προοπτική της επέκτασης της συνεργασίας σου με τον Παναθηναϊκό. Η δική σου προτεραιότητα ποια είναι;

Εξ’ αρχής έχω εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στον Παναθηναϊκό και δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό. Είναι η ομάδα στην οποία έχω ανδρωθεί ποδοσφαιρικά και για την οποία θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω.

– Αν έφευγες από τον Παναθηναϊκό θα ήθελες να δοκιμάσεις την τύχη σου εκτός Ελλάδας; Κατά κύριο λόγο, ναι.

– Είναι για σένα σε κάθε περίπτωση ένα όνειρο να παίξεις κάποια στιγμή στο εξωτερικό; Το όνειρό μου είναι να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένα πρωτάθλημα που θα έλεγα πως ταιριάζει στα χαρακτηριστικά μου, τα μπακ ανεβοκατεβαίνουν συνεχώς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News