Ζαγαρίτης: «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Μπόλονι»

Όσο πάει και... λύνεται!

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕκ και την τόνωση της ψυχολογίας. Τι είπε για την «μαγική» ντρίμπλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Sportday:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη στο ντέρμπι.Μας έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμασταν. Είχαμε ανάγκη μια νίκη σε ένα ντέρμπι για να τονώσουμε την ψυχολογία μας. Θεωρω ότι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αυτή τη φορά αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που κάναμε. Δεν είχαμε μεγάλη κυκλοφορία της μπάλας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και πάλι όσες φορές βγήκαμε στην επίθεση απέναντι στην ΑΕΚ, ήμασταν «killers» και βρήκαμε τα γκολ που χρειαζόμασταν στις φάσεις που δημιουργήσαμε».

Για το πως εξελίσσεται η χρονιά για τον ίδιο: «Είναι αλήθεια αυτό. Όμως το μόνο που πρέπει να κάνεις ειδικά όταν είσαι μικρός, είναι να δίνεις το 100%, να προπονείσαι σκληρά κι από κει και πέρα να δίνεις την… πάσα στον προπονητή σου για να επιλέξει εκείνος τι θέλει να κάνει μαζί σου. Ο κ. Μπόλονι δείχνει ότι με εμπιστεύεται και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι΄ αυτό. Κοιτάω μπροστά για το πως θα βελτιωθώ κι άλλο μέσα από τις προπονήσεις και τα ματς».

Για τη φάση του δεύτερου γκολ: «Έχοντας την μπάλα, βρήκα την ευκαιρία κάνω μια ενέργεια που κατέληξε στο δεύτερο γκολ μας. Ήταν κάτι που με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News