Ζαχίντ, Ανουάρ, Νάγκι: Τα χρήματα και οι δυσκολίες

Ζαχίντ, Ανουάρ, Νάγκι: Τα χρήματα και οι δυσκολίες

Τα πράγματα είναι περίπλοκα και δύσκολα και στον φάκελο δανεικοί. Αν ήταν στο χέρι του Παναθηναϊκού θα κρατούσε Ζαχίντ και Ανουάρ και θα γινόταν συζήτηση και για τον Νάγκι.

Ωστόσο με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή φαντάζει ως πιο πιθανό να μην υπάρχει κανείς απ’ τους τρεις.

Ο Ζαχίντ έχει μια ρήτρα μεγαλύτερη του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και αν δεν υπάρξει κάποιου άλλου είδους συμφωνία ποσοστό μεταπώλησης ή αγορά με πολλές μικρές δόσεις ο Νορβηγός θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τον ΑΠΟΕΑ.

Ακόμη μεγαλύτερη είναι η ρήτρα για τον Ανουάρ που φθάνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ρόκα έχει κάνει επαφές με τη Βαγιαδολίδ για νέο δανεισμό του ποδοσφαιριστή ο Ανουάρ. Ομως ο παίκτης θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να κερδίσει μια θέση εκεί.

Ελπίδες υπάρχουν για τον Νάγκι που ο ίδιος έχει εκφράσει επιθυμία παραμονής και ίσως κάνει κουβέντες με τη Λέγκια να πάρει την ελευθέρας του. Αν το πετύχει αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News