Υψηλά κέρδη για Παναθηναϊκό από εμπορικές συμφωνίες

Οικονομική ένεση από το πουθενά στον Παναθηναϊκό

Πολύ κοντά να εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό βρίσκεται ο Παναθηναϊκός από διάφορες εμπορικές συμφωνίες.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλό δρόμο να συμφωνήσει με CosmoteTV, αλλά και ΟΠΑΠ για συμφωνίες διαφήμισης που θα αποφέρουν μέχρι και 3 εκατομμύρια ευρώ!

Το τμήμα μάρκετινγκ των πρασίνων, αλλά και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, έχουν ασχοληθεί έντονα με τον συγκεκριμένο τομέα και άμεσα αναμένονται οι ανακοινώσεις των συνεργασιών με τους εκάστοτε χορηγούς.

Σύμφωνα με το πλάνο της ΠΑΕ, όπως αναφέρει η Live Sport, τα έσοδα που υπολογίζονται από το εγχείρημα μπορεί να φτάσουν ή ακόμα και να ξεπεράσουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι μέσα στη σεζόν θα προκύψουν και επιπλέον εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που θα θέλουν να διαφημιστούν, γεγονός που θα αυξήσει τα έσοδα της ΠΑΕ. Μάλιστα οι «πράσινοι» έχουν κλείσει συμφωνίες με τον ΟΠΑΠ και την Cosmote TV που θα βάλουν στα ταμεία της ομάδας περίπου 3,5 εκ. ευρώ.

Επίσης, άμεσα θα γνωστοποιηθούν και επισήμως οι πλατφόρμες στις οποίες θα έχει κανείς τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τους αγώνες του Παναθηναϊκού και το «Παναθηναϊκός TV» (πλην του CosmoteTV).

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News