Υπουργοί της Κυβέρνησης Μητσοτάκη «βράζουν» με τις πρακτικές για το ΟΑΚΑ!

Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε ο ίδιος στον Γιαννακόπουλο για το χαρμόσυνο νέο!

Ο Βασίλης Βέργης έγραψε στο SDNA για τις εξελίξεις μετά την ανακοίνωση-καταπέλτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εναντίον της κυβέρνησης για το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

«Υπάρχουν Υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη οι οποίοι είναι ΕΞΑΛΛΟΙ με όσα έχουν συμβεί. Με το γεγονός ότι οι κινήσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, υπό την ανοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν ΕΚΘΕΣΕΙ μια ολόκληρη κυβέρνηση στα μάτια εκατομμυρίων φίλων του τριφυλλιού, με την κατηγορία-στάμπα να αιωρείται δίχως ακόμη ουδεμία απάντηση: «Κυβέρνηση εκβιαστών»!

Υπουργοί της κυβέρνησης είναι εν εξάλλω με τους χειρισμούς του Υφυπουργού Αθλητισμού και τούτο δεν το κρύβουν σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις που είχαν ΚΑΙ με ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Και πώς να μην είναι, όταν κλήθηκαν και ψήφισαν νόμο στη Βουλή των Ελλήνων, ο οποίος γίνεται «φύλλο και φτερό» για το… γινάτι του κυρίου Αυγενάκη;

Σε μία πολύ κρίσιμη πολιτική περίοδο, με την κυβέρνηση να δέχεται βολές πανταχόθεν για τους χειρισμούς της σε πολύ σοβαρά κοινωνικά και εθνικά ζητήματα, προφανώς το τελευταίο που θα επιθυμούσε ήταν να ΕΚΤΕΘΕΙ ανεπανόρθωτα απέναντι στα εκατομμύρια των φίλων ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων τη χώρας. Μιας ομάδας η οποία έχει χαρίσει στην Ελλάδα 6 ευρωπαϊκά τρόπαια.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News