Υπόθεση γκαρντ: Όλα είναι συνέχεια και αλυσίδα

Πρίφτης: «Χρειαζόμαστε υπομονή»

Χιλιάδες παίκτες κυκλοφορούν εκεί έξω, ειδικά στις ΗΠΑ, που έχουν άριστη σχέση με την δημιουργία και δεν χρειάζεται να τους πληρώσεις καραβίσιους.

Στην κατάσταση που είναι ο Παναθηναϊκός κανείς δεν θα πει τίποτα αν δεν αποκτηθεί ο κλώνος Διαμαντίδη-Καλάθη, αλλά δεν χρειάζεται μια ακόμα σεζόν να φορτωθεί ο κόουτς και ο οργανισμός αλχημείες με αλλαγές θέσεων σε παιδιά που πρώτη φορά παίρνουν γεύση αυτού του επιπέδου.

Θα τους κάψεις στο τέλος και ίσως να το πληρώσεις με την δουλειά σου.

Στον πρωταθλητή τις τελευταίες δεκαετίες δυο γενιές κατηχήθηκαν στο μπάσκετ, το Α και το Ω είναι ο πόιντ γκαρντ που θα μεταφέρει τη μπάλα από τη δυνατή στην αδύνατη πλευρά και θα μικρύνει τον χώρο δράσης της ομάδας στην επίθεση και θα είχε ευκολότερη δουλειά καλύπτοντας μικρότερες αποστάσεις.

Η περιφερειακή αστοχία των πρασίνων στο Μονακό βοήθησε άμεσα τη γηπεδούχο να μείνει φρέσκια όσο προχωρούσε η σειρά, κάτι που σε συνδυασμό με την απουσία πλέι-μέικερ να την διευκολύνει ακόμα περισσότερο.

Σημαντική λεπτομέρεια και απόδειξη του ότι όλα είναι αλυσίδα και συνέχεια στο μπάσκετ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News