Υπόθεση Αϊτόρ: Βάση συζήτησης ο διπλασιασμός αποδοχών

Παναθηναϊκός σε Αϊτόρ: «Μείνε...» - Η τεράστια οικονομική πρόταση

Βλέπεις πόσο πεσμένος είναι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, αναρωτιέσαι πόσο χρόνο θα πάρει στον Μπέντζι Βέρμπιτς να παρουσιαστεί αξιόπιστος, σε πόσες μέρες θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ο Μαντσίνι κι αναρωτιέσαι τι σκοπό έχουν στη διοίκηση να κάνουν με τον Αϊτόρ.

Εδώ και μήνες τα δεδομένα είναι διαφορετικά για όλες τις πλευρές, σε μία υπόθεση που θα έχει ακόμη αρκετά επεισόδια μέχρι την τελική κατάληξη.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, στην πρώτη κουβέντα που έγινε πως βεβαίως και θέλει να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους, με αύξηση των αποδοχών του, η οποία θα αγγίξει το 100% κι από τις 400.000 ευρώ θα πάει στις 800.000 συν τα όποια μπόνους.

Το θέμα είναι ότι ο παίκτης αξιώνει τα τριπλά όσο στην ΠΑΕ έχουν και δεύτερες σκέψεις που αφορούν το πώς θα γυρίσει στη δράση ο άσος μετά από επέμβαση χιαστού.

Το σίγουρο είναι πως για τον Παναθηναϊκό ο διπλασιασμός αποδοχών αποτελεί τη μεγάλη βάση μίας συζήτησης που δεν θα έχει πολλά περιθώρια προς τα πάνω.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News