Υποτάχθηκε δύσκολα η ΑΕΚ και... 1-0 ο μέτριος Παναθηναϊκός!

Υποτάχθηκε δύσκολα η ΑΕΚ και... 1-0 ο μέτριος Παναθηναϊκός!

Με Παπαπέτρου σε δαιμονιώδη φόρμα και συμπαραστάτες τους Σαντ Ρος, Χεζόνια και Μήτογλου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε το 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ με σκορ νίκης 78-72 στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα. Αυξημένο χρόνο συμμετοχής πήρε ο Μπρέι.

Έφερε αντίσταση στους Κυπελλούχους Ελλάδας για τη σεζόν 2020-2021 η ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε να τους «κόψει» τη φόρα που έχουν πάρει εδώ και μερικές εβδομάδες.

Γενικότερα, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλούς πόντους στο ξεκίνημα του παιχνιδιού με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί χέρι – χέρι στο σκορ. Οι «πράσινοι» αύξησαν τη διαφορά προς το φινάλε του ημιχρόνου (45-35), όμως, οι «κιτρινόμαυροι» του κόουτς Αγγέλου ψαλίδισαν τη διαφορά σημαντικά στο τρίτο δεκάλεπτο (55-52).

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έμειναν ακάλυπτοι στην frontline με το 4ο φάουλ του Μορείρα από το 27′. Η ΑΕΚ άρχισε να φθείρεται (αποβλήθηκε ο Γόντικας), παρόλα αυτά, οι παίκτες του Όντεντ Κάτας δεν μπόρεσαν να πάρουν απόσταση ασφαλείας μέχρι το τέλος (73-70 στο 37′). Το κάρφωμα του Ουάιτ (και το πρώτο του καλάθι) 30” πριν τη λήξη, έπειτα από ωραία δημιουργία του Ρος, ήταν καθοριστικό για να πάρει το Τριφύλλι τη νίκη.

Το τελικό 78-72 έβαλε τον Παναθηναϊκό στη θέση του οδηγού στη σειρά αγώνων απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο κάπτεν Παπαπέτρου ήταν εξαιρετικός σε ακόμα ένα παιχνίδι με 16 πόντους. Χεζόνια και Μήτογλου πέτυχαν 14 και 8 πόντους, αντίστοιχα, ενώ σπουδαίο ματς έκανε και ο Σαντ Ρος με 17.

Δείτε παρακάτω:

Υποτάχθηκε δύσκολα η ΑΕΚ και... 1-0 ο μέτριος Παναθηναϊκός!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News