Η υπόσχεση του Γουίλιαμς!

Η υπόσχεση του Γουίλιαμς!

Μέσα σε όλα ο Παναθηναϊκός, χθες το βράδυ, είχε να αντιμετωπίσει και την κακή βραδιά του Έλιοτ Γουίλιαμς.

Ο Αμερικανός ήταν πολύ κακός, αλλά αυτό δεν του ρίχνει την ψυχολογία. Μάλιστα ο ίδιος δηλώνει έτοιμος και σίγουρος για την ομάδα του.

[ads2]

«Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δε λειτούργησαν καθόλου καλά στο πρώτο ματς. Σαφώς και η Λαμποράλ ήταν καλύτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια. Αγωνίστηκε πολύ σκληρά μέχρι το τέλος και έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο από εμάς. Εμείς, όμως, τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό» είπε και πρόσθεσε « Μέσα από την άμυνά μας πρέπει να μην τους αφήσουμε να «πιάσουνε» ρυθμό. Προχθές κάναμε κάποια κρίσιμα λάθη στην άμυνα και τα πληρώσαμε. Δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Τόσο στη ρακέτα, όσο και με το ότι τους αφήναμε να μας περνάνε και να φτάνουν μέχρι μέσα στο καλάθι».

Όσο για τις απουσίες των Βάσκων τόνισε πως «Δεν νομίζω ότι οι απουσίες που θα έχει η Λαμποράλ θα μας κάνει το έργο μας πιο.. εύκολο. Είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Έπαιξε πολύ σκληρά απέναντί μας και μας κέρδισε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια «μάχη» και να ισοφαρίσουμε τη σειρά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News