Η υπόσχεση του Γιάνκοβιτς

Η υπόσχεση του Γιάνκοβιτς

[ads]
Ο Γιάνκοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε πως μπορεί να βοηθήσει τη νέα του ομάδα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και πως θέλει να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον επέλεξαν δείχνοντας πως είναι έτοιμος να σταθεί στην ACB.

«Είναι η πρώτη φορά που παίζω στο εξωτερικό. Είναι ένα μεγάλο βήμα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με διάλεξαν γι’ αυτή την ομάδα και γι’ αυτό πρέπει να είμαι έτοιμος να δείξω πως μπορώ να τα καταφέρω. Μπορώ να βοηθήσω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Είμαστε μια ομάδα με φιλοδοξίες, δουλεύουμε σκληρά, θέλουμε να πετύχουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας», ανέφερε ο Γιάνκοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News