Ύποπτο το ματς του Ολυμπιακού στα Χανιά!

Ύποπτο το ματς του Ολυμπιακού στα Χανιά!

Έκθεση της UEFA συμπεριλαμβάνει τον αγώνα των Χανίων με τον Ολυμπιακό, στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ως ύποπτο προς χειραγώγηση.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η εφημερίδα «Live Sport», σύμφωνα με την οποία, το σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης, εντόπισε ενδείξεις για χειραγώγηση του αγώνα, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει 4-1 στα Περιβόλια.

[ads2]

Όπως υποστηρίζεται στην έκθεση της UEFA-BFDS, το αποτέλεσμα και η διαφορά των τριών τερμάτων, ενδέχεται να αποτελούν προϊόν χειραγώγησης από την γηπεδούχο ομάδα για την εξασφάλιση παράνομων κερδών.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ύποπτη αμυντική συμπεριφορά των νησιωτών στα δύο τελευταία τέρματα των Πειραιωτών, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα, παρουσιάστηκε ύποπτος στοιχηματισμός για ήττα των Χανίων με τουλάχιστον τρία τέρματα και να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ στην αναμέτρηση. Μάλιστα, ύποπτες κινήσεις παρουσιάστηκαν και στην διάρκεια του «ζωντανού» πονταρίσματος. Τέλος, στην έκθεση επισημαίνεται πως τα Χανιά έχουν… ιστορικό, μια και τρεις φετινοί αγώνες της ομάδας έχουν κριθεί ως ύποπτοι από την UEFA-BFDS.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News