Υποψήφιο ανερχόμενο αστέρι της Euroleague παίκτης του Παναθηναϊκού

Η απονομή του 2ου Super Cup στον Παναθηναϊκό

Στη λίστα της Euroleague με τους 10 κύριους υποψήφιους για το βραβείο του Rising Star στο τέλος της σεζόν, βρίσκεται ο Λευτέρης Μαντζούκας.

«Ο Ελευθέριος Μαντζούκας μπορεί να είναι μόλις 18, αλλά έχει ήδη 4 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας. Είναι προϊόν του συστήματος του Προμηθέα Πάτρας και έπαιξε στο EuroCup την τελευταία διετία, έχοντας μια εμφάνιση 24 πόντων με 6/6 τρίποντα πέρυσι κόντρα στην Γκραν Κανάρια. Ο ύψους 2.07μ. φόργουορντ, έχει την αυτοπεποίθηση και την ακρίβεια στο σουτ του, για να έχει ρόλο-κλειδί από αυτή τη σεζόν. Και δεδομένα θα έχει αρκετά ακόμα χρόνια υποψηφιοτήτων για το βραβείο Rising Star», αναφέρει το σχετικό κείμενο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γεννηθεί από την 1η Ιουλίου 1999 και μετά και στο Top-10 μαζί με τον Μαντζούκα βρίσκονται και οι Κάρλος Αλόθεν (Ρεάλ Μαδρίτης), Ταρίκ Μπιμπέροβιτς (Φενέρμπαχτσε), Μαλτέ Ντέλοου (Άλμπα), Ρόκας Γιοκουμπάιτις (Μπαρτσελόνα), Σέρτζι Μαρτίνες (Μπαρτσελόνα), Φιλίπ Πετρούσεφ (Εφές), Ματιέ Στραζέλ (Βιλερμπάν), Τριστάν Βούκσεβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Βίκτορ Γουεμπανιάμα (Βιλερμπάν).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News