Υπονοούμενο για «trick» Παναθηναϊκού με Καλάθη ο Λάσο

Λάσο: "Θα παρουσιάσει κάτι νέο ο Παναθηναϊκός"

Αφοσιωμένος στη δική του ομάδα είναι ο Πάμπλο Λάσο και δεν ασχολείται με τα σενάρια περί απουσίας του Νικ Καλάθη.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι σίγουρος πως ο Καλάθης θα δώσει κανονικά το παρόν στο τρίτο παιχνίδι της σειράς στη φάση των πλέι οφ φέροντας ως παράδειγμα το τι συνέβη την περασμένη εβδομάδα με τον Γκιστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ανησυχώ, γιατί δεν πιστεύω αυτές τις ιστορίες και με απασχολεί περισσότερο η ομάδα μου παρά ο Παναθηναϊκός. Στο πρώτο ματς λεγόταν πως δεν θα παίξει ο Γκιστ και έπαιξε, ενώ τώρα ότι είναι αμφίβολος ο Καλάθης, αλλά θα παίξει. Εγώ σκέφτομαι τη δική μου ομάδα και αυτό με ενδιαφέρει μόνο», δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ.

«Περιμένω να αντιμετωπίσουμε πάντα τον καλύτερο δυνατό Παναθηναϊκό. Έχουμε ένα 2-0, αλλά δεν έχουμε ακόμη προκριθεί και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε κάνει κάποια λάθη στα δύο πρώτα ματς και υπάρχουν τομείς που μπορούμε να βελτιωθούμε. Το ζητούμενο είναι η υπομονή στην επίθεση και να διαβάζουμε καλά κάθε κατάσταση», πρόσθεσε.

Όσο για την ατμόσφαιρα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ; «Όποιος ξέρει πώς είναι στην έδρα του Παναθηναϊκού, γνωρίζει πως δεν χρειάζεται να είναι στα playoffs για να υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα. Είμαι μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικά μπροστά στο κοινό της. Ο κόσμος πάντα επηρεάζει σε αυτό. Γι’ αυτό όμως από την αρχή της σεζόν λέμε ότι έχει σημασία το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, τόσο λόγω της ποιότητας του Παναθηναϊκού, όσο και λόγω της ατμόσφαιρας. Όμως στο τέλος της ημέρας θα είναι πέντε εναντίον πέντε στο παρκέ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News