Υπομονή για όποιον αντέχει, αποχή για όποιον δεν....

Βαθμολογία: Αν γίνει το 0/3 εκτός έδρας, τότε...

Ήταν να μην στραβώσουν τα αποτελέσματα στα πρώτα σου εκτός έδρας παιχνίδια. Κλασικός γκαντέμης ο Παναθηναϊκός δέχτηκε γκολ στην πρώτη προσπάθεια των αντιπάλων του.

Μένοντας στην τεσσάρα της πρεμιέρας είδε τα…τρένα να περνούν, σε σημείο να λέμε σήμερα ότι ευτυχώς που καθυστέρησε η έναρξη του πρωταθλήματος γιατί τώρα που γράφουμε μπορεί να μην είχες καν νίκη.

Μην επαναλαμβανόμαστε, η ομάδα χρειάζεται χρόνο που ΔΕΝ έχει, η υπομονή έχει στερέψει καιρό τώρα. Παίκτες καλοί και μπαλαδόροι υπάρχουν, άλλα είναι που αναζητούνται στο κλαμπ, όπως το δέσιμο, χωρίς αυτό πως να βγουν αυτοματισμοί;

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν αργά, ο Παλάσιος χρειάζεται χρόνο που του δίνουν με το σταγονόμετρο, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια (Μακέντα) παίζει πεντάλεπτα, ο Αλεξανδρόπουλος κοιτά από τον πάγκο Πέρεθ και Μαουρίσιο που δεν έχουν ούτε κατά διάνοια τις δικές του δυνάμεις.

Ο Γιοβάνοβιτς χρειάζεται κι αυτός πίστωση χρόνου αλλά δεν ξέρουμε αν θα την έχει αν τις επόμενες αγωνιστικές δεν πάρει μίνιμουμ 4 πόντους από Βόλο και αιώνιο στον Πειραιά. Υπομονή για όποιον αντέχει, αποχή για όποιον δεν….

Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News