Υποκλίθηκε στον Αλβέρτη ο Γιαννακόπουλος: «Για πάντα αρχηγός!» (pic)

Υποκλίθηκε στον Αλβέρτη ο Γιαννακόπουλος: «Για πάντα αρχηγός!» (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη σε «ιστορία» στο Instagram.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού με αφορμή μια συνέντευξη του «Φράγκι» τόνισε στο Instagram πως θα είναι «για πάντα ο αρχηγός!». Μεταξύ άλλων, ο πέντε φορές Πρωταθλητής Ευρώπης ανέφερε πως δεν είναι παρεξηγημένος από το «αντίο» του από το σύλλογο και μετέπειτα.

Αναλυτικά, ανέφερε τα εξής:

Σε πίκρανε ο τρόπος και οι συνθήκες μέσα από τις οποίες αποχώρησες από την ομάδα μετά από 32 χρόνια;

«Ήταν καθαρά μία προσωπική απόφαση. Όλα τα πράγματα στην ζωή κάνουν έναν κύκλο ή μπαίνουν σε μία παρένθεση. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποτέ τι θα γίνει στο μέλλον. Την δεδομένη στιγμή έκρινα, το καλύτερο θα ήταν να ηρεμήσουμε όλοι, να αφήσουμε την ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα και να δούμε που θα καταλήξουν τα πράγματα».

Να το θέσω διαφορετικά. Έφυγες επειδή απομακρύνθηκε ο βασικότερος συνεργάτης σου (Διαμαντίδης) και δύο από τις βασικές επιλογές σας (Πρίφτης και Παππάς);

«Να στο πω κι εγώ διαφορετικά. Το καλοκαίρι του 2020 αναλάβαμε κάτι όλοι μαζί και θεώρησα σωστό να αποχωρήσω μαζί τους, για να ηρεμήσουν τα πράγματα και για το καλό όλων μας. Και της ομάδας και το δικό μου!».

Δεν μου είπες, όμως, αν χαλάστηκες… Σε ανθρώπινο επίπεδο σε ρωτάω…

«Σε καμία περίπτωση! Έχω ζήσει απίστευτα χρόνια και τόσο αδιανόητες στιγμές στον Παναθηναϊκό, που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να πω ότι έφυγα πικραμένος. Δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω απωθημένα».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Υποκλίθηκε στον Αλβέρτη ο Γιαννακόπουλος: «Για πάντα αρχηγός!» (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News