Υπόκλιση Σαραβάκου στον Διαμαντίδη

Υπόκλιση Σαραβάκου στον Διαμαντίδη

Έχουν το ίδιο όνομα, έχουν τιμήσει στο έπακρο τη φανέλα με το «τριφύλλι» έχοντας γράψει τη δική τους ιστορία ο καθένας στο χώρο του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, με τον πρώτο να μιλάει στην «Πράσινη» για τον Μήτσο του μπάσκετ ο οποίος το καλοκαίρι κρεμάει τη φανέλα του.

[ads2]

«Άκουσα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Λοκομοτίβ Κούμπαν πως θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι. Αυτό είναι κάτι που αξίζει πραγματικά σε αθλητές του διαμετρήματος του Δημήτρη Διαμαντίδη. Αυτό πρέπει να κάνει. Τη στιγμή που θα νιώσει ότι πρέπει να σταματήσει, ενώ βρίσκεται ακόμη στην κορυφή, αυτό πρέπει να κάνει. Οι μεγάλοι παίκτες νιώθουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πουν το «αντίο» τους», τονίζει ο Δημήτρης Σαραβάκος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και συνεχίζει: 

«Ο Δημήτρης Διαμαντίδης για τον Παναθηναϊκό είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Και είμαι σίγουρος ότι ακόμη και τη στιγμή που θα σταματήσει θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα τον κρατήσει στην ομάδα και θα τον αξιοποιήσει από άλλο πόστο έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στο σύλλογο». 

Τέλος, ο «Μητσάρας» του ποδοσφαίρου αναφέρει: 

«Ο Διαμαντίδης είναι ένας πολύ μεγάλος αθλητής με τεράστιο ήθος. Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο για εκείνους που φτάνουν τόσο ψηλά, όσο και ο Διαμαντίδης. Σε όλη αυτή την μακρόχρονη καριέρα του δεν προκάλεσε ποτέ και παρέμεινε πάντα άνθρωπος χαμηλών τόνων. Είναι το κορυφαίο πρότυπο αθλητή για τα παιδιά που μπαίνουν στον χώρο του αθλητισμού».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News