"Υπογράφεις το τέλος του Παναθηναϊκού"

"Υπογράφεις το τέλος του Παναθηναϊκού"

Όπως ήταν λογικό, ο Γιώργος Κομίνης έπρεπε να μιλήσει με τους αντιπροσώπους τόσο του Παναθηναϊκού, αλλά και του ΠΑΟΚ για να πάρει την οριστική του απόφαση, όπως και έπραξε.

Ο ρέφερι είχε ένα “μίνι” συμβούλιο στα αποδυτήρια του “Απόστολος Νικολαΐδης” και άκουσε την κάθε άποψη ξεχωριστά και έπρεπε να αποφασίσει ανάμεσα σε δύο αντίθετες γνώμες, δηλαδή είτε να θεωρήσει ως υπαίτιο για τη διακοπή τη γηπεδούχο ομάδα (δηλαδή το Τριφύλλι), είτε να γράψει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έβγαινε να αγωνιστεί.

Από την πλευρά των “πρασίνων”, ο άνθρωπος που ανέλαβε αυτήν την αποστολή ήταν ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο οποίος ζητούσε επίμονα να ξαναρχίσει το ματς, καθώς είχε στο πλευρό του και το ταξίαρχο της Ελληνικής Αστυνομίας, μιας και του επιβεβαίωσε πως θα υπήρχε ασφαλή και ήρεμη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Παράλληλα πήρε και την έκθεση του ιατρού που εξέτασε τον τεχνικού του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς και έκανε λόγο μόνο για μία απλή εκδορά.

Έτσι ο Κομίνης πρότεινε στους βοηθούς του του να βγουν κανονικά στο γήπεδο, μαζί με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, και εάν δεν ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, να το σημειώσει στο φύλλο αγώνα.

Από την πλευρά του Παντελής Κωνσταντινίδης έλεγε ότι ο “δικέφαλος του βορρά” δεν μπορεί να αγωνιστεί χωρίς τον προπονητή του, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Επιπλέον, επέμεινε ότι ο διαιτητής από τη Θεσπρωτία, έπρεπε να είχε διακόψει νωρίτερα το παιχνίδι και να επιβαρυνθούν οι “πράσινοι” ολόκληρη την ευθύνη.

Ο Κομίνης τελικά επέλεξε μια πιο… μεσοβέζικη λύση. Συγκεγκριμένα στο φύλλο αγώνα έγραψε μεν ότι διεκοψε το παιχνίδι, χωρίς να τονίζει ότι η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον Παναθηναϊκό. Διότι δεν αναφέρει ρητά ότι ο γηπεδούχος ευθύνεται στο ακέραιο, αλλά εξηγεί τι συνέβη με τον Ίβιτς.

Μάλιστα ο Παναγόπουλος προειδοποίησε τον Κομίνη ότι θα φέρει την ευθύνη για την καταδίκη της ομάδας. “Να ξέρεις πως αν αποφασίσεις τη διακοπή του παιχνιδιού, θα υπογράψεις το τέλος του Παναθηναϊκού”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News