Κοντά σε Βιγιαφάνες, κάτω η μπάλα από την ΠΑΕ

Κοντά σε Βιγιαφάνες, κάτω η μπάλα από την ΠΑΕ

Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγρφή του Βιγιαφάνες στον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να υπογράφει στους πράσινους.

Όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να χαλάσει του Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος θα αποτελέσει την 8η κίνηση του «τριφυλλιού» το Γενάρη. Χαμηλώνει τους τόνους η ΠΑΕ…

[ads2]

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το ντιλ είναι οι υπογραφές ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τη διοίκηση του «τριφυλλιού», κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

Ο Παναθηναϊκός, όπως έγραψε από τα ξημερώματα το newspao.gr, τα έχει βρει σε όλα τόσο με την Ιντεπετιέντε, που έχει τα δικαιώματα του «Βίγια», όσο και με τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα πάρει κι αυτός ένα μικρό χρηματικό ποσό για να σπάσει ο δανεισμός.

Ωστόσο, οι πράσινοι χαμήλωσαν τους τόνους και από την ΠΑΕ τόνιζαν πως «Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή είναι από αυτές που εξετάζει ο Παναθηναϊκός αλλά είμαστε ακόμα αρκετά μακριά για να μιλήσουμε για προφορική συμφωνία.

Η υπόθεση είναι πολύ μπλεγμένη και οι μέρες είναι λίγες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News