Υπογράφει κι έρχεται στον Παναθηναϊκό

Υπογράφει κι έρχεται στον Παναθηναϊκό

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί και τυπικά η επιστροφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό, με τον Βραζιλιάνο να αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Οι επαφές των δυο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να εμφανίζεται αισιόδοξη, πως θα ξεκαθαρίσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα.

[ads2]

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε προσωπικά τις επαφές με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, καταφέρνοντας να τον πείσει, ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, απομένει η ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας των δυο πλευρών. Μόλις αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα ενημερωθεί για το ρόστερ των “πράσινων” και στη συνέχεια θα έχει συνεργασία με τον Αντρέα Στραματσιόνι, ώστε να γίνει ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου και να οριστούν οι μετεγγραφικοί στόχοι των “πράσινων”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News