«Υπογράφει στην Τίγκρες ο Λαϊνέζ»

«Υπογράφει στην Τίγκρες ο Λαϊνέζ»

Ο δημοσιογράφος που ασχολήθηκε με την υπόθεση του Αντούνα και τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτει πως ο Λάινεζ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τίγκρες.

Δημοσίευμα του gazzetta.gr έκανε λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του 22χρονου Μεξικανού δεξιού εξτρέμ της Ρεάλ Μπέτις.

Ο Kery, λοιπόν, αναφέρει χαρακτηριστικά πως εκείνος αποφάσισε τελικά να υπογράψει με την Τίγκρες από τη στιγμή που δεν έλαβε κάποια πειστική προσφορά από την Ευρώπη. «Η πίεση από το περιβάλλον του, τελικά, συνέβαλε στο να συμβεί αυτό που ήθελε», γράφει για τον Λαϊνέζ.

Η περίπτωση θυμίζει κάτι… από Αντούνα! Ο Μεξικανός ρεπόρτερ είχε αναφέρει πριν από περίπου ένα 24ωρο πως «ο Λαϊνέζ δεν θέλει να πάρει τη μεταγραφή στην Τίγκρες και θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να συνεχίσει στην Ισπανία παρά την πρόθεση της Μπέτις να τον πουλήσει και εκείνη της Τίγκρες να τον αγοράσει!».

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News