«Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό»

«Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό»

Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της Λάτσιο και ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Κριστιάν Λεντέσμα, αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού που έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό τη χώρα του, σχολίασε και το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

«Ευτυχώς ο Θεός μας έχει εντάξει. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για την πανδημία. Τώρα υπάρχει αβεβαιότητα για το πρωτάθλημα, προσωπικά προτιμώ να μην σκέφτομαι το μέλλον. Τώρα, άλλα είναι τα σημαντικά», σχολίασε αρχικά.

Αναφορικά για το αν θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Λάτσιο, ο Λεντέσμα ανέφερε: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Λάτσιο. Θα δούμε αν μια μέρα τα καταφέρω…».

Παράλληλα, μίλησε για την πόλη που ζει τη Ρώμη, αλλά και το πέρασμά του από την Αθήνα: «Έχω γίνει Ιταλός, η σύζυγός μου είναι Ιταλίδα. Αισθάνομαι 100% Ιταλός. Και από τη στιγμή που μετακόμισα στη Ρώμη, αποφασίσαμε να μείνουμε εκεί. Δεν υπάρχει πιο όμορφη πόλη. Υπήρξαν στιγμές που μετακόμισα μόνος μου, όπως στη Σάντος ή τη Λουγκάνο. Όταν πήγα στον Παναθηναϊκό, όλη η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα, αλλά τα παιδιά δεν περνούσαν καλά στο σχολείο και ο σύλλογος είχε οικονομικά προβλήματα. Γι ‘αυτά τα έστειλα πίσω».Eλέγξτε επίσης

«Ψάχτηκε» για Γκαρθία Πιμιέντα ο Παναθηναϊκός

«Ψάχτηκε» για Γκαρθία Πιμιέντα ο Παναθηναϊκός

Ο Τσάβι Ρόκα έχει «ψαχτεί» για αρξετούς προπονητές το τελευταίο διάστημα και ένας από αυτούς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.