Υπάρχει... ελπίδα για Κονέ

Υπάρχει... ελπίδα για Κονέ

Μπορεί ο Αντρέα Στραματσόνι να περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τον Παναγιώτη Κονέ στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο διεθνής μέσος δεν «τρελαίνεται» για τον επαναπατρισμό του.

Κι αυτό είναι κάτι που προκύπτει από άτομα που είναι σε θέση να μιλούν απευθείας μαζί του και να λένε δύο και τρεις και τέσσερις κουβέντες παραπάνω σχετικά με μελλοντικά σχέδια του.

[ads2]

Ο Κονέ εφόσον τελικά αποχωρήσει από το ιταλικό πρωτάθλημα, βάζει σε προτεραιότητά όχι τη μνημονιακή Superleague, αλλά την μεταγραφή σε σύλλογο της Αγγλίας ή της Γερμανίας, ποντάροντας στα ένσημα που έχει κολλήσει τα τελευταία χρόνια στα ιταλικά γήπεδα.

Αυτό βεβαίως δεν στερεί τη δυνατότητα από τον κόουτς – Στραματσόνι να ρίξει τη μεταγραφική «ζαριά» του Κονέ κι αν του… κάτσει να του φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Δύσκολο, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News