Υπάρχει θέμα Μορλάνες στον Παναθηναϊκό;

«Γιατί χάλασε το deal Παναθηναϊκού-Μορλάνες»

Ο Μορλάνες της Βιγιαρεάλ μπήκε ξανά στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού και όπως όλα δείχνουν ο 21 χρόνος μέσος του κίτρινου υποβρυχίου είναι δεδομένα στη μεταγραφική λίστα του Τσάβι Ρόκα αναφορικά με την ενίσχυση των πρασίνων.

Αυτό τουλάχιστον επικαλούνται σε χθεσινά τους δημοσιεύματα τόσο η AS όσο και η Marca και μάλιστα καμία δεν επικαλείται δημοσιεύματα από την Ελλάδα αλλά δικό τους πρωτογενές ρεπορτάζ.

 

Η AS χαρακτηριστικά στέκεται στο φλερτ του Ιανουαρίου και σημειώνει πως ο Ρόκα είχε ήδη πείσει τον Μορλάνες να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι αλλά τελικά ο προπονητής της Βιγιαρεάλ δεν άναψε το πράσινο φως.

Το γεγονός αυτό όμως ότι ο Μορλάνες δηλαδή είχε απαντήσει θετικά σε μία μετακόμιση στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό κάνει το τριφύλλι να έχει τον πρώτο λόγο όπως αναφέρει η AS Ξεκαθαρίζει βέβαια πως και πάλι την τελική απόφαση θα την πάρει ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ ο οποίος θα αποφασίσει αν θέλει να διατηρήσει ή μη στο ράστερ του τον 21χρονο μέσο.

Σύμφωνα με τη SportDay ο Χάβι Καγέχα θέλει τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό ως εναλλακτική λύση και πιστεύει σ αυτόν έστω κι αν ακόμη δεν θεωρεί κυρίως λόγω της νεαρής του ηλικίας ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιλογών. Φυσικά μιλάμε για δανεισμό ενός έτους καθώς από τη Βιγιαρεάλ έτσι κι αλλιώς αποκλείουν την πωλησή του αφού πιστεύουν στην αξία του.

Ολα αυτά βέβαια υπό την αίρεση τού τι θα γίνει την επόμενη μέρα του κορωνοϊού όχι μόνο στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό αλλά και στην Ισπανία και τη Βιγιαρεάλ και τα μπάτζετ που θα διαμορφωθούν στις δύο ομάδες και θα παίξουν τον ρόλο τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News