«Υπάρχει σκέψη να βγάλουμε διαρκείας. Μας το ζητάει ο κόσμος»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τόσο κόσμο είχε στο ΟΑΚΑ

Σοβαρές σκέψεις για να βγουν εισιτήρια διαρκείας γίνονται από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε ο Τάκης Τριαντόπουλος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο νέος πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ επεσήμανε ότι είναι κάτι που το ζητάει ο κόσμος, ανεξάρτητα από το εάν θα μπορεί ή όχι λόγω κορωνοϊού να δώσει το «παρών» στο γήπεδο, καθώς θέλει με τον τρόπο αυτό να βοηθήσει την ομάδα αυτή την χρονική στιγμή.

Αναλυτικά:

«Ο κόσμος μας ζητάει να βγάλουμε διαρκείας για να στηρίξουν την ομάδα, ακόμα κι αν δεν ανοίξουν τα γήπεδα. Το σκεφτόμαστε. Το ΟΑΚΑ θα είναι η έδρα μας, προφανώς. Δεν υφίσταται κάτι για άλλο γήπεδο. Όσο για τις φοροαπαλλαγές, υπήρξαν κάποιες σκέψεις από την κυβέρνηση. Φοροαπαλλαγές για να μπορούν τα σωματεία να ανταπεξέλθουν στην κρίση. Ίσως γινόταν μείωση στον ΦΠΑ των εισιτηρίων και τη φορολογία στους παίκτες. Δυστυχώς, δεν έχουμε δει κάτι επίσημα. Περιμένουμε και ελπίζουμε να δούμε την κυβέρνηση να βοηθάει την κατάσταση, για να μην δούμε άλλες ομάδες που δεν θα μπορούν να κατέβουν στο πρωτάθλημα. Είναι μια δύσκολη χρονιά, που θα αλλάξει τον κόσμο. Δεν θα είναι τίποτα πια ίδιο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να διαψευστούμε στο ότι θα υπάρξουν χειρότερες συνέπειες στο μέλλον».


Eλέγξτε επίσης

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 78-73: Highlights - Video

Ανακοίνωσε Παππά ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ!

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος θα είναι μέλος του ρόστερ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.