«Ύμνοι» Ζουέλα για Σποράρ: «Κλασσικό 9άρι, δεν παίζει για... πάρτι του!»

«Ύμνοι» Ζουέλα για Σποράρ: «Κλασσικό 9άρι, δεν παίζει για... πάρτι του!»

Ο Φρανσίσκο Ζουέλα με την ελληνική προϋπηρεσία ως ποδοσφαιριστής σε ΠΑΟΚ, Ακράτητο, Ξάνθη, Ατρόμητο και Απόλλων Σμύρνης κατέθεσε στο SDNA το προσωπικό του report για τον Αντράζ Σποράρ με βάσει τα έργα και τις ημέρες του Σλοβένου φορ στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Πρόκειται για έναν ποιοτικό επιθετικό. Μπορεί να μην έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του και να εκπαιδεύτηκε στην Πορτογαλία, ωστόσο πήρε πολλά πράγματα από την πορτογαλική σχολή μέσω της θητείας του στην Σπόρτινγκ.

Ο Σποράρ διαθέτει πολύ καλή σχέση με τα δίχτυα κι έχει την ικανότητα να τελειώνει με ευκολία τις φάσεις και να βρίσκει δίχτυα. Αυτό είναι το πρώτο και κύριο χαρακτηριστικό του…» τόνισε αρχικά ο Ζουέλα για τον Σλοβένο επιθετικό της Σπόρτινγκ και πρόσθεσε:




«Είναι ένα κλασικό 9άρι. Δεν πιέζει πολύ τον αντίπαλο και του αρέσει να παίζει εντός και εκτός περιοχής. Εχει πολύ καλή σωματοδομή, ιδρώνει τη φανέλα κι είναι ομαδικός.

Έχει καλά πνευμόνια και πολύ καλή ταχύτητα. Δεν παίζει για…πάρτι του.

Σίγουρα ο Γιοβάνοβιτς που τον μελέτησε διέκρινε τα πολλά θετικά αγωνιστικά στοιχεία που υπάρχουν στο παιχνίδι του για να αποφασίσει να τον φέρει στον Παναθηναϊκό».

Όσο για τα πολλά χρήματα που προσφέρει το «τριφύλλι» τόσο στην Σπόρτινγκ, όσο και στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να ολοκληρώσει το μεταγραφικό deal;

«Είναι ολοφάνερο πως στον Παναθηναϊκό πιστεύουν σε μεγάλο βαθμό στον Σποράρ και για αυτό άλλωστε βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον φέρουν στην Ελλάδα.».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News