Ύμνοι Βέλεθ: «Ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός»

Βέλεθ: «Να βγούμε στην Ευρώπη με οποιονδήποτε τρόπο»

Ο Φραν Βέλεθ μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αρη.

Το μήνυμα που έστειλε και η ατάκα για τους οπαδούς του Τριφυλλιού!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φραν Βέλεθ

Για την πρόκριση στον τελικό: «Είναι πολύ σημαντικό τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο το γεγονός ότι θα παίξουμε έναν τελικό μετά από 8 χρόνια. Πολλοί παίκτες μας παίζουν για πρώτη φορά σε τελικό και είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε κάτι ξεχωριστό».

Για το ματς με την Λαμία: «Το ελέγξαμε από την αρχή το παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας δεν δημιούργησαν πολλούς κινδύνους και καταφέραμε να σκοράρουμε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, κάτι που μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καθόλου καλός, κάτι που δεν μας βοήθησε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά για μας αυτός είναι άλλος ένας τελικός. Άλλο ένα σημαντικό ματς που πρέπει να κερδίσουμε, στον δρόμο για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Για τον κόσμο της ομάδας και το πόσο σημαντικός είναι: «Ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός. Σε όλα τα ματς είναι δίπλα μας και αποτελεί τον έξτρα παίκτη. Στην Λεωφόρο με τον κόσμο μας αποκτούμε μεγάλη δύναμη»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News