Ύμνοι Ουζουνίδη για Βλαχοδήμο - Η ατάκα για πώληση στη Μπενφίκα

Ύμνοι Ουζουνίδη για Βλαχοδήμο - Η ατάκα για πώληση στη Μπενφίκα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε σε πορτογαλικό μέσο για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τον τερματοφύλακα που μέσω Παναθηναϊκού άνοιξε τα φτερά του.

Ο πρώην προπονητής του τριφυλλιού αναφέρεται μάλιστα στην περίοδο που ο Βλαχοδήμος πήρε μεταγραφή στη Μπενφίκα, βοηθώντας οικονομικά τον Παναθηναϊκό σε μια δύσκολη περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο κάθε προπονητής δίνει ευκαιρίες στον παίκτη που κάθε μέρα προσπαθεί να είναι ο καλύτερος και προσπαθεί να μάθει. Αυτό συνέβη και με τον Βλαχοδήμο. Έχει ποιότητα και άρπαξε την ευκαιρία.

Ο Βλαχοδήμος είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που εργάζεται σκληρά και αξίζει όλα όσα συμβαίνουν σε αυτόν.

Εϊμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Θυμάμαι ότι πήρε μεταγραφή στη Μπενφίκα, με ένα καλό οικονομικά ποσό, το οποίο βοήθησε τον Παναθηναϊκό τότε, καθώς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα. Μια δύσκολη απόφαση για τον Παναθηναϊκό και μια εύκολη και καλή απόφαση για τον Βλαχοδήμο.

Ο Βλαχοδήμος έχει πλέον εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, ενώ έχει βελτιωθεί με τη μπάλα στα πόδια του. Πιστεύει στον εαυτό του περισσότερο. Η Μπενφίκα είναι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος που παίζει στο Champions League, αλλά αισθάνομαι ότι είναι έτοιμος να κάνει ακόμα μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του, σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News