«Ύμνοι» για Τσόκαι: «Μείγμα Σαβέφσκι - Κατσουράνη»

Παναθηναϊκός: Κλείνει τον Τσοκάι

Ο Ένις Τσόκαι δεν εμφανίστηκε σε μία νύχτα στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού.

Είναι μια περίπτωση την οποία είχε ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πριν ένα χρόνο στο φιλικό των Πρασίνων με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Εκεί, ο Αλβανός χαφ έβγαλε μια ασίστ, είχε δοκάρι και εντυπωσίασε τον Σέρβο για τα τρεξίματα του, τις πάσες του, το aggresive παιχνίδι του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μάζι με τον συνεργάτη του Χρήστο Κόντη κράτησαν στο μπλοκάκι το όνομα του και συνέχισαν να τον παρακολουθούν. Μάλιστα δεν ήταν οι μόνοι καθώς ο Τσόκαι κέντρισε το ενδιαφέρον και της ΑΕΚ η οποία όταν άκουσε ως πρώτη τιμή τα 2.500.000 ευρώ για τον Αλβανό μέσο δεν έκανε κίνηση.

Η μεταγραφή του Τσόκαι δεν είναι είναι κίνηση απελπισίας για το Τριφύλλι αλλά κίνηση με πλάνο και ουσία. Οι άνθρωποι της ομάδας τον ήθελαν από το προηγούμενο καλοκαίρι , αλλά τότε κόστιζε πολύ περισσότερα.

Οι Πράσινοι περίμεναν υπομονετικά το καλύτερο τάιμινγκ ώστε να πέσει η τιμή του. εκμεταλλευόμενοι πως μέσα Σεπτεμβρίου μόνο το ελληνικό market παρέμενε ανοικτό.

Έτσι ο Παναθηναϊκός πέτυχε το deal με στο 1 εκ. ευρώ αρκετά ψηλότερο (συγκριτικά) από όσα έδωσε για τον Τσέριν.

Αυτό αποδεικνύει πως ο Τσοκάι δεν είναι τυχαίος παίκτης, ούτε πήγε στον Παναθηναϊκό για συμπληρωματικός!

Τέλος, πολλοί σκάουτερ από την Κροατία στάζουν μέλι για τον διεθνή χαφ και λένε πως είναι περισσότερο 8 αλλά παίζει πολύ άνετα και στο 6. Ακόμα τονίζουν ότι τα χαρακτηριστικά του είναι ένα μείγμα Τόνι Σαβέσκι και Κώστα Κατσουράνη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News