«Ύμνοι» για Καλαϊτζάκηδες: «Η τηλεπάθεια των διδύμων δουλεύει αποτελεσματικά στον ΠΑΟ!»

«Ύμνοι» για Καλαϊτζάκηδες: «Η τηλεπάθεια των διδύμων δουλεύει αποτελεσματικά στον ΠΑΟ!»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ζάλγκιρις (26/01) για την 21η αγωνιστική της EuroLeague και EuroLeague εστίασε στα αδέρφια Καλαϊτζάκη.

Γιώργος και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησαν στην κάμερα της EuroLeague για τον Παναθηναϊκό για την παιδικήςτους ηλικία, το όνειρο να αγωνιστούν μαζί στους «πράσινους» και την τηλεπάθεια των διδύμων.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσαν:

 

Να κάνει και πάλι «κάστρο» το ΟΑΚΑ! – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις για την 21η αγωνιστική της Euroleague

Ο πληγωμένος Παναθηναϊκός υποδέχεται τη φορμαρισμένη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στη Euroleague!

Η κριτική στο πρόσωπο του Ντέγιαν Ράντονιτς και των παικτών έχει αυξηθεί κατακόρυφα και στο «τριφύλλι» θέλουν να αντιδράσουν με νίκη και παράλληλα καλή εμφάνιση. Άπαντες αναγνωρίζουν ότι η βαθμολογική τους θέση (16η με ρεκόρ 7-13) είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ και πλέον το ζητούμενο είναι η βελτίωση και η νίκη.

 «Έκρηξη» περιμένουν στο «τριφύλλι» κι από τον Μπέικον, ο οποίος στην Μπολόνια έμεινε σε ρηχά νερά, όμως γενικά είναι ο παίκτης που παρασύρει τους «πράσινους» στην επίθεση. Θυμίζουμε ότι ο Μπέικον έχει μέσο όρο 20.3 πόντους στη Euroleague. Η διοργανώτρια δημοσίευσε την πρώτη δεκάδα με τους πόντους που έχουν σκοράρει οι παίκτες στα τελευταία πέντε λεπτά -συν την παράταση- σε ματς που κρίθηκαν στο φινάλε. Ο Μπέικον οδηγεί τη συγκεκριμένη κούρσα και προηγείται με 43 πόντους σε 35 κατοχές.

Η Ζαλγκίρις βρίσκεται σε εξαιρετικό «φεγγάρι» και μετράει 5 σερί νίκες. Ωστόσο, οι Λιθουανοί αντιμετωπίζουν δύο σημαντικές απουσίες στην περιφέρεια, κάτι που αναμένεται να τους αποδιοργανώσει. Ο λόγος για τους Κίναν Έβανς και Αϊζέια Τέιλορ. Το παραπάνω δεδομένο σε συνδυασμό με τη σαφώς πιο ανταγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, δίνει ένα μικρό προβάδισμα στο σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22.00 και θα μεταδοθεί από τo Novasports Prime HD.

Τα τελευταία αγωνιστικά νέα

Οι «πράσινοι» συνέχισαν μετ’ εμποδίων την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη φορμαρισμένη ομάδα του Κάζις Μακσβίτις.

Για την ακρίβεια, ο Νέιτ Ουόλτερς, που έχει έναν μυϊκό σπασμό στη γάμπα και ο Αρτούρας Γκουντάιτις, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό αχίλλειο τένοντα, ακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης και παραμένουν αμφίβολοι για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Euroleague. Το «τριφύλλι» θα επανεξετάσει την κατάστασή τους το πρωί της Πέμπτης (26/1) και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα τους έχει στη δωδεκάδα του.

Αντιθέτως, οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Λευτέρης Μαντζούκας παραμένουν στα «πιτς» με προβλήματα τραυματισμών, έκαναν ατομική προπόνηση το μεσημέρι της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ και δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τους Λιθουανός.

 

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News