«Ύμνοι» για Αλεξανδρόπουλο από Κατσουράνη, Ζέκα!

Σουηδία - Ελλάδα: Χωρίς «πράσινο» ο γαλανόλευκος τελικός!

«Ύμνοι» για Αλεξανδρόπουλο! Οι Κώστας Κατσουράνης, Κάρλος Ζέκα και Κώστας Ελευθεράκης αποθέωσαν τον νεαρό μέσο και τις ποδοσφαιρικές αρετές του, μιλώντας στην «Livesport».

«Ο Αλεξανδρόπουλος έχει όλα τα προσόντα για να αποτελέσει τον ηγέτη του Παναθηναϊκού και τον επόμενο αρχηγό του. Δεν πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε ως ταλέντο, αλλά ως έναν κανονικό ποδοσφαιριστή. Διαθέτει τα στοιχεία για να εξελιχθεί σε έναν πρωτοκλασάτο μέσο. Έχει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου», είπε σε πρώτη φάση ο Κατσουράνης, προτού προσθέσει:

«Πρέπει να σουτάρει πιο συχνά, γιατί ένας ολοκληρωμένος χαφ πρέπει να σκοράρει αρκετά γκολ. Επίσης, να βελτιώσει τις τοποθετήσεις στις στατικές φάσεις. Έχει σημασία να παίζει με θράσος, να μην φοβάται, να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να τον αντιμετωπίζει ως τον επόμενο ηγέτη της ομάδας».

Από την πλευρά του, ο Ζέκα, που έχει δει τον Αλεξανδρόπουλο και στις προπονήσεις της Εθνικής, σχολίασε: «Κατά την γνώμη μου, είναι ένα παιδί που τα έχει όλα, αλλά ακόμα είναι πολύ μικρός. Το μεγαλύτερο προσόν είναι η ένταση και η ταχύτητα σε όλες τις κινήσεις του. Τρέχει γρήγορα, πασάρει γρήγορα, έχει κάθετη κίνηση, παίζει με το κεφάλι ψηλά, σουτάρει, δεν φοβάται. Έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε έναν top box to box μέσο. Τον πιστεύω πολύ! Πρέπει να έχει υπομονή και να βελτιωθεί τακτικά, αλλά όλα έρχονται με τα πολλά παιχνίδια και την εμπειρία».

Ο Κώστας Ελευθεράκης τόνισε από την μεριά του: «Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, αλλά για να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό χρειάζεται διάρκεια. Έχει τα χαρακτηριστικά του μοντέρνου μέσου. Είναι γρήγορος, ταχυδυναμικός, βλέπει γήπεδο και έχει την κατά μέτωπο επίθεση. Πρέπει να σουτάρει συχνά. Μου αρέσει πολύ που δεν φοβάται να ζητήσει την μπάλα, να επιδιώξει την προσωπική ενέργεια. Μακροπρόθεσμα μπορεί να κάνει την διαφορά στη μεσαία γραμμή, όμως χρειάζεται υπομονή. Αυτό το παιδί είναι το μέλλον της ομάδας και πρέπει να αξιοποιηθεί ανάλογα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News