Ύμνοι ΠΣΑΚ στον Φώτση

Ρίβερς: "Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε...."

Ο Αντώνης Φώτσης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό Superfoods για να κλείσει την καριέρα του στον Ηλυσιακό και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον “Batman” των ελληνικών γηπέδων.

Αναλυτικά:

«Τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Αντώνη Φώτση, για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Αντώνης αποφάσισε να αγωνιστεί σε ερασιτεχνικό επίπεδο και να κλείσει την καριέρα του στην πρώτη του μπασκετική αγάπη, τον Ηλυσιακό.

Αγαπάει το μπάσκετ, ίσως, όσο κανένας άλλος καλαθοσφαιριστής. Το… μικρόβιο, το έχει βαθιά μέσα του και αποχωρεί απο το επαγγελματικό μπάσκετ με το κεφάλι ψηλά και με αμέτρητους τίτλους στην τροπαιοθήκη του.

Αντώνη σε ευχαριστούμε, υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σου και ελπίζουμε να συνεχίσεις να μας κάνεις να γελάμε παρέα με τον Λάζαρο…»

Πάμε ταμείο με το Καμπάλα – Παναθηναϊκός και πολλά άλλα Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News