Ύμνοι Μοράτι για Στραματσόνι!

Ο Μάσιμο Μοράτι μίλησε για την επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι για την τεχνική ηγεσία και στόλισε με κολακευτικά λόγια τις ικανότητες του νυν προπονητή του Παναθηναϊκού.

Η σχέση που έχει ο Στράμα με τον Μάσιμο Μοράτι είναι γνωστή τοις πάσι…

[ads2]

Ο πρώην Mr Ίντερ του έδωσε την ευκαιρία να κοουτσάρει την πρώτη ομάδα, τον στήριξε όσο κανείς και τον απομάκρυνε μόνο μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, που έφερε την κατάληψη της 9ης θέσης.

Ο Μοράτι εξακολουθεί να πιστεύει στις ικανότητες του Στραματσόνι και το εξέφρασε με ξεκάθαρο τρόπο στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Corriere dello Sport.

Διαβάστε την εγκωμιαστική δήλωση του Μοράτι για τον Στράμα:

“Οι προπονητές έχουν υποχρέωση να φέρνουν αποτελέσματα και δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από τις ικανότητες ή τη δουλειά τους. Υπάρχουν φάσεις, στιγμές, τύχες. Επέλεξα τον Στραματσόνι επειδή πήγε εξαιρετικά με την ομάδα Νέων, μετά την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι, ενός κυρίου και πολύ καλού προπονητή. Ο Στραματσόνι ολοκλήρωσε καλά τη σεζόν και άρχισε ακόμα καλύτερα την επόμενη. Μετά, όμως, επήρθε η κατάρρευση. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ότι και να λέμε εμείς, μετράνε τα αποτελέσματα. Τα πρότζεκτ δεν μπορούν να υλοποιηθούν εάν δεν συνοδευτεί με νίκες. Τώρα ο Στραματσόνι προπονεί στην Ελλάδα. Είναι πανέξυπνος και έχει μεγάλο ταλέντο”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News