Ύμνοι Γκασόλ για Διαμαντίδη

Ύμνοι Γκασόλ για Διαμαντίδη

Ο Πάου Γκασόλ «υποκλίθηκε» στον Δημήτρη Διαμαντίδη μέσω δηλώσεών του. Ο Ισπανός σούπερ σταρ μίλησε στην κάμερα του OTE TV για τον «3D»…

Συγκεκριμένα, ο πάουερ φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς ανέφερε για τους δύο Έλληνες γκαρντ: «Ο Διαμαντίδης πάντα ήταν ένας μεγάλος παίκτης για την Εθνική του ομάδα και στο μπάσκετ εκτός ΝΒΑ ήταν σταθερά ένας από τους καλύτερους, έδωσε πολλά στο παιχνίδι, ειδικά στη χώρα του.

[ads2]

Του εύχομαι τα καλύτερα για μετά το τέλος της καριέρας του. Ελπίζω να παραμείνει κοντά στο μπάσκετ και να το βοηθήσει να αναπτυχθεί κι άλλο».

Όσο για το αν στο Ρίο θα ολοκληρωθεί η θητεία του στην εθνική Ισπανίας, ο Γκασόλ τόνισε: «Θα δούμε… Ποτέ δεν μπορείς να πεις πότε θα ζήσεις τον τελευταίο χορό. Κάθε μέρα μπορεί να είναι ο τελευταίος σου χορός και έτσι αντιμετωπίζω το επάγγελμα και τη ζωή μου στο μεγαλύτερο μέρος τους. Επομένως… Σίγουρα θα είναι οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες και αυτό είναι κάτι που μπορώ να πω με σιγουριά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News