Ύμνοι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ύμνοι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο Νίκλας Χουλτ μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε δηλώσεις και στάθηκε ιδιαίτερα στη βοήθεια του κόσμου προς την ομάδα, έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της μέσα στη χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

[ads2]

Για την αναμέτρηση με ΠΑΣ: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ πολύ καλά . Παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα αλλά μετά την αποβολή του τερματοφύλακα, ήταν εύκολη υπόθεση η νίκη για μας. Ήταν σημαντικό να προσφέρουμε θέαμα στους οπαδούς μας και να τους δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά».
Για τους οπαδούς της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντική η στήριξη των οπαδών μας. Είναι συνέχεια δίπλα μας κι αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ. Είμαστε 11 παίκτες στο γήπεδο και όταν παίζουμε εντός έδρας είναι σαν να παίζουμε με 12, μιας και οι οπαδοί μας , δίνουν ενέργεια και δύναμη σε μας. Η παρουσία τους λοιπόν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και σημαντική»
Για τους προσωπικούς στόχους και τους στόχους της ομάδας γενικότερα: «Είναι δύσκολο να θέσεις κάποιους προσωπικούς στόχους, μιας και είμαστε ομάδα και είμαι μέρος της ομάδας κάθε μέρα και σε κάθε παιχνίδι. Έτσι θα μπορέσω να βελτιωθώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δουλεύω κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος. Πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται μέσα στη σεζόν. Έτσι μόνο θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News