Ύμνοι για Νίνη: «Στη Σαρλερουά ο Έλληνας Μέσι»

Ύμνοι για Νίνη: «Στη Σαρλερουά ο Έλληνας Μέσι»

Άκρως κολακευτική είναι η αναφορά που υπάρχει στην ιστοσελίδα του βελγικού πρωταθλήματος για τον Σωτήρη Νίνη με αφορμή την απόκτηση του από τη Σαρλερουά.

Έλληνας Μέσι χαρακτηρίζεται ο Σωτήρης Νίνης στην ιστοσελίδα της Jupiler League. Αναλυτικά όσα γράφει:

[ads2]

«Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Έλληνα διεθνή Σωτήρη Νίνη από τη Σαρλερουά. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης δύο ετών ύστερα από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό», αναφέρεται αρχικά και παραθέτεται η ανακοίνωσης της νέας του ομάδας και ολοκληρώνεται το κείμενο με τα εξής:

«Ο Νίνης είναι προϊόν του Παναθηναϊκού, όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα 16 του και έγινε ο νεότερος παίκτης που σκόραρε στην ιστορία του ελληνικού συλλόγου. Το 2012 πήγε στην Πάρμα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αρχικά και στη συνέχεια πήγε στον Παναθηναϊκό.

Τον περασμένο Ιούλιο αντιμετώπισε την Κλαμπ Μπριζ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Έχει 33 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News