Υφυπουργέ αθλητισμού τα έμαθες τα νέα ή είσαι σε... διακοπές;

«Αν θέλουν να κάνουν επενδύσεις τα fund πίσω από τον Πιεμπονγκσάντ, δεν το κάνουν με τη κυβέρνηση»

Η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς έχουν δείξει την ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ευαισθησία τους για την κάθαρση στον χώρο του αθλητισμού.

Ναι κύριοι, επιλεκτικοί. Η ευαισθησία σας είναι άνισα κατανεμημένη. Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό σπεύδεται να δώσετε μάχη κατά της βίας στα γήπεδα. Σε όλα τα άλλα γήπεδα εθελοτυφλείτε.

Το κράτος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής μετά τα όσα έγιναν χτες το βράδυ στο ΣΕΦ. Σε περίπτωση που γίνονταν στο ΟΑΚΑ ή την Λεωφόρο θα είχε στηθεί πλήρης επιχείριση για την εύρεση των υπαιτίων, με σκοπό την παραδειγματική τιμωρία τους, αυτών και του Παναθηναϊκού.

Με μια ματιά πίσω από τις μπασκέτες του ΣΕΦ, πέρα από τις συμπαθείς χορεύτριες μπορεί να δει κανείς «ανθρώπους», που ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό. Το ποιόν ορισμένων που ασχολούνται επαγγελματικά με τον… αθλητισμό είναι γνωστό σε όλους. Όπως είναι γνωστό και το πως έφτασαν να ασχολούνται με τον… αθλητισμό μετά την με το έτσι θέλω αθώωση τους για δολοφονία.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός σε όλα τα τμήματα είναι αυτός που τιμωρεί τους «δράστες», είτε πρόκειται για ένα κουτάκι μπύρας, είτε για κάτι σοβαρότερο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Σύλλογος ολόκληρος δεν θα παραμείνει με σταυρωμένα χέρια. Δεν θα συνεχίσει να έχει τον ρόλο του πειραματόζωου. Όταν η οργή ξεχειλίσει, κάτι που είναι κοντά, τότε θα δείτε καταστάσεις που κανείς δεν θα ήθελε να βιώσει.

Υφυπουργέ αθλητισμού τα έμαθες τα νέα ή είσαι σε... διακοπές;

Έρχεται με… φόρα ο Μπετατζής από την χτεσινή ανατροπή, που πλήρωσε x34… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News