YES Magazine: «Ο Μπισμπίκης έκανε πρόταση γάμου στην Βανδή!»

YES Magazine: «Ο Μπισμπίκης έκανε πρόταση γάμου στην Βανδή!»

 

Μια «βόμβα» πέφτει στην ελληνική showbiz, καθώς «φούντωσαν» οι φήμες ακόμη και για γάμο του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, με το ταξίδι στη Ρώμη να μη γίνεται τυχαία.

Το ζευγάρι ζει υπέροχες στιγμές μαζί, με τον φακό να… τους συλλαμβάνει πριν και μετά το ταξίδι στην ιταλική πρωτεύουσα. Ο πρωταγωνιστής του «Κομάντα και Δράκοι», που προηγουμένως έγινε γνωστός από τις «Άγριες Μέλισσες», και η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν κρύβουν τον έρωτά τους, περνώντας λίγες ρομαντικές ημέρες μακριά από τη ρουτίνα των καθημερινών τους υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», όμως, το ταξίδι αυτό δεν έγινε μόνο για να… ξεσκάσουν. Ο ηθοποιός είχε και απώτερο σκοπό, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό στο πρωτοσέλιδό του, έκανε πρόταση γάμου στη Δέσποινα Βανδή, σε μια σπουδαία εξέλιξη μόλις λίγους μήνες, μετά το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Δείτε παρακάτω:

YES Magazine: «Ο Μπισμπίκης έκανε πρόταση γάμου στην Βανδή!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News