Το ξέσπασμα του Αϊδηνιώτη

Αϊδηνιώτη

[ads]

Την πίκρα του για τα όσα έχει περάσει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 ο Γιάννης Αϊδινιώτης. 

[ads2]

Όπως υποστηρίζει ο προπονητής της ομάδας Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού δεν έχει δεχτεί καμία οικονομική βοήθεια από το Τριφύλλι, ενώ τονίζει πως ο μόνος που τον βοήθησε ήταν ο Νίκος Πατέρας, ο οποίος μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος έδωσε ένα πολύ καλό πριμ στους παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε Αϊδινιώτης

«Εγώ θέλω πάντα παίκτες που αξίζουν να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα και να τιμάνε την φανέλα. Μόνο αν κρίνω πως κάποιος αξίζει, θα παίξει. Από τη στιγμή που εγώ κάνω θυσίες για αυτούς, με δικά μου έξοδα, τότε απαιτώ και από αυτούς να δίνουν τα πάντα. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα… ελευθερίας. Από τη στιγμή που εγώ αναλαμβάνω τα πάντα για αυτούς, τότε είναι υποχρεωμένοι σε μένα. Όταν τους βρίσκω χορηγούς, τους βάζω σε διάφορα ευρωπαϊκά τουρνουά, τότε παραμένουν δεμένοι μαζί μου. Στην ήττα και στη νίκη… πεθαίνουν για μένα!

Δεν έχω καμία οικονομική βοήθεια από τον Παναθηναϊκό. Μόνος μου κάνω ό,τι κάνω στον σύλλογο, με τις εισφορές φίλων μου. Μόνο εγώ παίρνω αποφάσεις για το τμήμα της πυγμαχίας. Λέω στον έναν φτιάξε το τάδε, λέω στον άλλο φτιάξε το άλλο. Έχω μία εικόνα προς τα έξω που με βοηθά να βρίσκω ρουχισμό και φαγητό για τους αθλητές μου, να έχουμε έσοδα για τις μετακινήσεις τους.

Όταν ήρθα, το προπονητικό κέντρο ήταν μέσα στις αράχνες και τη μούχλα. Εγώ τα έφτιαξα όλα. Πριν οι αθλητές έκαναν προπόνηση σε σπασμένα πατώματα. Άκουγα να λένε πως μας αδικούν στους αγώνες κλπ, αλλά όταν είσαι πραγματικά καλός, κανείς δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Και φαίνεται αυτό από τις επιτυχίες που έχουμε τώρα.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Νικόλας Πατέρας έδωσε ένα πολύ καλό πριμ. Μου είπε, μοίρασέ το στα παιδιά. Είναι ένας από τους φίλους μου…. Είχα πει 100 φορές να τα παρατήσω και να φύγω, αλλά η γυναίκα μου με κράτησε στον χώρο. Όταν ξεκινήσαμε όλα ήταν εναντίον μας και τελικώς δικαιωθήκαμε, γύρισαν όλα υπέρ μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News