Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου μετά τη διπλή δολοφονία: «Φυλάγαμε την άδεια Λεωφόρο...»

Γιαννακόπουλος: «Δεν λέγομαι Αγγελόπουλος, μην με προσβάλλετε»

Ένα ακόμη μαφιόζικο χτύπημα με εν ψυχρώ εκτέλεση ενός άνδρα σημειώθηκε σήμερα στην Βάρη. Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, άγνωστοι πυροβόλησαν άνδρα στη Βάρη, και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22.

Το θύμα της άγριας εκτέλεσης έξω από τον γυμναστικό σύλλογο «Αίολος» στην Βάρη ήταν ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης. Οι δράστες τον περίμεναν μέσα σε πολυτελές τζιπ και όταν τον εντόπισαν, τον προσέγγισαν και τον εκτέλεσαν.

Όπως προκύπτει, οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον άτυχο άνδρα και, όταν τον εντόπισαν, τον «γάζωσαν» μέχρι να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με το MEGA, ο άνδρας βρισκόταν καθ’ οδόν προς το γυμναστήριό του.

Δεύτερη δολοφονία μέσα σε λίγες ώρες
Σημειώνεται πως αυτό είναι το δεύτερο τέτοιο περιστατικό σε λιγότερες από 24 ώρες, καθώς το απόγευμα της Κυριακής δολοφονήθηκε ένας 32χρονος στα Σεπόλια.

Η χθεσινή δολοφονία σημειώθηκε σε μία καφετέρια στην οδό Δυρραχίου, με άγνωστο να πυροβολεί το θύμα και να το σκοτώνει με οκτώ σφαίρες.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με ένα ακόμη επεισόδιο ανθρώπων της νύχτας.

«Ξέσπασμα» Γιαννακόπουλου

Οι συγκεκριμένες υποθέσεις έφεραν το ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος στέκεται στο γεγονός ότι η εγκληματικότητα παρουσιάζει έξαρση, τη στιγμή που το αρμόδιο Υπουργείο, έστειλε, χθες, την αστυνομία στην άδεια Λεωφόρο, αν και οι εκλογές της ΕΟΚ είχαν αναβληθεί.

Δείτε την ανάρτηση:

Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου μετά τη διπλή δολοφονία: «Φυλάγαμε την άδεια Λεωφόρο...»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News