Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς για τα επεισόδια – Τι είπε για το μέλλον του

Ομπράντοβιτς: «Είναι ντροπή, όλη η Ευρώπη θα δει αυτές τις εικόνες»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Ερυθρό Αστέρα, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα θλιβερά επεισόδια σε όλους τους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας και απάντησε στο ερώτημα αν θα φύγει από την Παρτιζάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν περίμενα τέτοια καταστάσεις όταν επέστρεψα. Λατρεύω αυτή τη δουλειά και αγαπώ την Παρτιζάν. Είμαι εδώ έναν χρόνο. Αν θα φύγω; Τι να κάνω; Να φύγω; Κάποιοι θα ήταν πολύ χαρούμενοι αν έφευγα», δήλωσε μετά τον αγώνα ο Σέρβος προπονητής.

«Θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα για τον τίτλο. Όμως πώς μπορούμε να μιλάμε για μπάσκετ με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθησαν οι τελικοί; Και δεν αναφέρομαι μόνο στον τελευταίο αγώνα, αλλά σε όσα έγιναν σε όσους προηγήθηκαν. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το μπάσκετ, όμως σαν πραγματικός άνθρωπος του αθλητισμού, συγχαίρω τον Ερυθρό Αστέρα. Τι να πω στους παίκτες μου; Πήγαμε τη σειρά σε πέντε ματς απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτούς», ανέφερε και κατέληξε:

«Το ερώτημα είναι αν κάποτε θα σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα. Πρέπει να υπάρχουν κανόνες από την πρώτη μέρα και να δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες και τους διαιτητές να κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Από την πρώτη μέρα που επέστρεψα, έκανε ό,τι μπορούσα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Είμαι εδώ έναν χρόνο τώρα, αλλά αυτά τα πράγματα γίνονται εδώ και χρόνια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News