Ξέσπασε η Λύμουρα μετά το πρωτάθλημα - «Ευχαριστώ» σε Γιαννακόπουλο

Ξέσπασε η Λύμουρα  μετά το πρωτάθλημα - «Ευχαριστώ» σε Γιαννακόπουλο

Η Λολίτα Λύμουρα… ξέσπασε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ευχαρίστησε τις διοικήσεις, νυν και πρώην.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Λύμουρα:

“MVP είμαστε και οι 12 αθλήτριες και όλο το τιμ. Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη αντίπαλη ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι που δείξαμε τι σημαίνει μαχητική ψυχή. Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας, στη διοίκηση της τωρινή, στη διοίκηση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στη διοίκηση του κ. Μαλακατέ κι εγώ προσωπικά είχαν πει ότι θα επιστρέψω στην ομάδα της καρδιάς μου για να πάρω έναν τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό. Προσωπικά το αφιερώνω στον σύντροφό μου, μόνο αυτός ξέρει τι έχω περάσει για να βρίσκομαι εδώ”.

Για το αν είναι ο πιο σημαντικός τίτλος της καριέρας της: “Όταν βρίσκεται στα 36 σου χρόνια και παίρνω πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, με τη ομάδα της καρδιά μου, είναι διαφορετικό, Αυτό που φοράμε εμείς στην καρδιά σημαίνει πολλά. Μαχητική ψυχή! Και το αποδείξαμε σήμερα”.

Για το πως έφτασε ο Παναθηναϊκός στη νίκη: “Όταν έχεις προπονήτρια την κόουτς Καπογιάννη και μας λέει ακολουθήστε αυτό το πλάνο και θα έρθει η νίκη είναι όλα σίγουρα. Εμείς ως αθλήτριες ακούμε την προπονήτρια και έτσι ήρθε η νίκη”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News