Ξέσπασε για το πέναλτι του ΠΑΟ ο Μαρινάκης, τα παράπονά του... στον Σπάθα! (vid)

Ξέσπασε για το πέναλτι του ΠΑΟ ο Μαρινάκης, τα παράπονά του... στον Σπάθα! (vid)

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport, η χθεσινή «επανάσταση» του Βαγγέλη Μαρινάκη οφείλεται στο πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στους «Ζωσιμάδες» στις καθυστερήσεις.

«Θα τους ξεφτιλίσω», είπε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα. Φυσικά και οι παράγοντες των ελληνικών ομάδων δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν από διαιτητικούς κανόνες.

Γι αυτό, υπάρχουν οι αθλητικές εκπομπές προκειμένου να μιλήσουν οι… ειδικοί. Κι αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται καχύποπτος απέναντι στην κριτική του νεοφερμένου Κουτσιαύτη στο OPEN (ιδιοκτησίας Σαββίδη) ή του Βαρούχα στην ΕΡΤ , τουλάχιστον, θα έπρεπε να ακούσει – προτού «ενεργοποιηθεί» – την άποψη του Ηλία Σπάθα που εργάζεται στο δικό του κανάλι!




Ο Σπάθας, λοιπόν, παραδέχτηκε στο MEGA πως υπάρχει πέναλτι και δεν στάθηκε τόσο στον διαιτητή Τσαγκαράκη και στο VAR, όσο στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ο διαιτητής ήταν κοντά, ίσως είχε αμφιβολία. Βάζει τη σφυρίχτρα στο στόμα. Βρισκόταν στο τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού και αφού δεν ήταν σίγουρος, δεν παίρνει την απόφαση να δώσει πέναλτι. Ξέρει ότι υπάρχει το VAR, ότι θα δοθεί ο χρόνος στον διαιτητή στο VAR να δει και να ξαναδεί τη φάση, όπως και κάνει κι εν τέλει παίρνει τη σωστή απόφαση», ανέφερε ο παλαίμαχος ρέφερι και πρόσθεσε:




«Αυτό που έπραξε ο διαιτητής κατά την άποψή μου δεν είναι λάθος, γιατί στο τέλος πήρε τη σωστή απόφαση. Αυτό είναι το σημαντικό. Αυτή είναι η πολυτέλεια το 2023, που υπάρχει το VAR. Το σημαντικό είναι ότι πάρθηκε η σωστή απόφαση… Θα πρέπει όσο τελειώνουν οι αγωνιστικές να κρατήσουμε τους τόνους χαμηλούς και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, απ’ όλες τις πλευρές». 

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News