Ξεσηκωμός για Λεωφόρο: Τόσο κόσμο θα έχει το Παναθηναϊκός-Ιωνικός

Παναθηναϊκός - Σλάβια 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Σε ρυθμούς πρεμιέρας πρωταθλήματος κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Είναι αυτονόητο ότι το «τριφύλλι» θέλει να αρχίσει τις υποχρεώσεις του με νίκη στη Λεωφόρο, η οποία θα έχει πολύ κόσμο, με τους φίλους της ομάδας να δείχνουν μεγάλη διάθεση να στηρίξουν από νωρίς τη φετινή προσπάθεια, κάτι που φάνηκε και από την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας.

Ήδη, τα εισιτήρια για τον αγώνα φεύγουν με γοργούς ρυθμούς, ενώ λόγω και του καλοκαιριού είναι δεδομένο ότι και ανήμερα του αγώνα θα γίνει μεγάλο… ντου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εισιτήρια παρουσιάζουν πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση και ίσως να εξαντληθούν, αλλά σίγουρα στις εξέδρες θα βρεθούν περισσότεροι από 12.000 οπαδοί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News